Algemeen

Scouting Hiawatha beschikt over een goed uitgerust clubhuis. Het clubhuis is geschikt voor groepen tot 30 personen voor kampen en weekenden.

 

Gebouw

Het gebouw beschikt over twee grote lokalen, één lokaal kan gebruikt worden als slaaplokaal, het andere lokaal als eet- en speellokaal. Het stafhok bestaat uit een grote tafel met acht stoelen, telefoon en internet via wifi. De herentoilet bestaat uit één wc, twee urinoirs, twee wasbakken en twee douches. De damestoilet is rolstoelvriendelijk en bestaat uit één toilet, twee wasbakken en één douche Onze keuken is uitgerust met een gasfornuis met vier pitten, een oven, een magnetron, een koelkast en voldoende opbergruimte.

 

Terrein

Het terrein beschikt over een groot grasveld wat als speelveld gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk hier tenten op te zetten. Het terrein beschikt over vier stookplaatsen. Op het grasveld is een kampvuurkuil met plaats voor 40 man, verder zijn er drie kleinere stookplaatsen. Er moet zelf voor stookhout gezorgd worden.

 

Omgeving

Het clubhuis ligt in een landelijke omgeving. Op vijf minuten lopen ligt het Hoevelakense bos. Dit bos is geschikt voor bosspelen en speurtochten. Het centrum van Hoevelaken ligt op drie minuten rijden.

Het is tien minuten lopen vanaf  bushalte Huize Hoevelaken (Syntus Bus 102 Amersfoort-Apeldoorn), bushalte Buitenveldseweg (Connexxion lijn 5 Amersfoort CS-Amersfoort Vathorst) en bushalte Holleweg (Syntus Bus 103 Amersfoort-Harderwijk). Op 15 minuten lopen bent u bij Station Hoevelaken of Station Vathorst.

Hoevelaken beschikt over een zwembad en een natuurbad. De VVV Nijkerk en VVV Amersfoort kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden in de regio.

 

Beschikbaarheid & reserveren

Het clubhuis is beschikbaar vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur tot vrijdagmiddag 17.00 uur. Behalve tijdens de zomervakantie, dan is het clubhuis de gehele week te huur. Voor een overzicht wanneer het clubhuis beschikbaar is klikt u hier.

Wilt u het clubhuis huren of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar verhuur@hiawatha.nl of bel onze verhuurder op 06 – 143 748 15.

 

Foto’s

Hieronder vind u diverse foto’s van ons clubhuis en het terrein.