lju-2015_koken-a3De Plusscouts is het ondersteuningsteam bij Scouting Hiawatha Hoevelaken. Het doel van de Plusscouts is om de leiding/begeleiding van de speltakken te ontlasten en de betrokkenheid van de ouders te vergroten. Op dit moment bestaat het kernteam uit 3 leden. Eens per jaar organiseren zij een algemene ouderavond voor de hele vereniging. Verder inventariseert het kernteam de hulpvragen vanuit onder andere de speltakken en zetten waar mogelijk ondersteuning in. Deze ondersteuning bestaat bijvoorbeeld uit mensen die zich hebben opgegeven om af en toe in te vallen als leiding of mee te helpen met de schoonmaak van het clubhuis. Echter zijn er ook mensen die het leuk vinden om eenmalig iets te kunnen betekenen. Dit kan uiteraard ook! Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het maken van themamateriaal voor een opkomst of bent u drinkpost bij een hike tijdens een kamp.

 

Spreekt een van de onderstaande projecten u aan? Dan kunt u zich onderaan aanmelden en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Uiteraard kunt u op afspraak ook eerst even komen kijken. De projecten zijn op vrijwillige basis, u krijgt er geen vergoeding voor.

 

Project 1

Wij zoeken een aantal mensen voor het grondig opruimen en opnieuw indelen van onze zeecontainer en het boven- en beneden magazijn. Zo nodig moeten er nieuwe schappen of andere opbergplekken gecreëerd worden. Tevens moet er gelabeld worden waar alles komt te staan, om het opruimen voor de leden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een labelmaker is al aanwezig.

 

Project 2

Kunt u per maand, in de avond, 2 uurtjes vrij maken voor de maandelijkse schoonmaak van ons clubhuis? Dan zijn we op zoek naar u! De avond wordt afgestemd met de andere schoonmaakhulpen waarmee u samen schoonmaakt. Schoonmaakmateriaal en producten zijn aanwezig.

 

Aanmelden Project

[si-contact-form form=’5′]