De Scouts is de middelste speltak binnen Scouting Hiawatha Hoevelaken. Ongeveer 20 leden variërend in de leeftijd van 11 tot 15 jaar spelen iedere week het Scoutingspel.

 

Algemeen

De Scouts hebben de leeftijd van 11 tot 15 jaar. De Scouts draaien elke vrijdag avond van 19.30 tot 21.30 uur in en om ons clubhuis. Ook worden er verspreid over het jaar, waanzinnig leuke kampen georganiseerd!

 

Wat doen de Scouts allemaal?

Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Ben je in de leeftijd van 11 tot 15 jaar dan kom je bij de Scouts. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening. Je eigen keuken pionieren, koken op je eigen vuurtje, in het bos je eigen slaapplek leren maken en voor de dames de jaarlijks terugkerende Ladies Night!

En wat kun jij van Scouting verwachten? Vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten.

 

Doel van de Scouts

We werken met de Scouts vaak in patrouilles, hierdoor leer je om samen te werken met een groep. Met deze patrouilles strijd je ook vaak tegen de andere patrouilles.
Wij als groep vinden het belangrijk dat iedereen zich er op zijn gemak voelt, dat iedereen elkaar helpt en eerlijk is.

 

Vragen?

Wil je een keer een kijkje komen nemen bij de Scouts van Scouting Hiawatha? Gebruik dan ons contactformulier.